Kan inte hålla tyst... Förlåt...

Är så jävla less på mig själv!
 Att jag inte kan använda rätt ord eller bara hålla tyst när jag inte har nått vettigt att säga. Känner mig så jävla klantig och dum i huvudet. Skulle aldrig säga något sådant äns på skoj och då menar jag det som jag tror, att du tror, att jag menade.
 Jag är inte säker på att du förstår vad jag menade än. Kändes så när jag försökte förklar. Det jag menade var att vi skulle byta kroppar så du fick känna hur det kändes för mig, för att du få veta hur underbart det var.
 Förstår att det lät som något helt annat med dem orden jag använde, jag är så ledsen att jag använde dem orden. Det hela var ju bara en tanke.

I övrig så var gårdagen en av dem bästa i mitt liv allting kändes så perfekt, tills att jag öppna käften. ;(

Semestern har börjat!

Har varit en hyffsad dag med lagom värme. Kunde dock ha varit några grader varmare men det var inte så man frös iaf. Har Ägnat dagen till att fixa lite hemma. Både ute och inne. Känns som det går framåt iaf, sakta men säkert. =)
Var en sväng in till stan idag för att inkassera en ny telefon, mygla till mig en ny på hemförsäkringen. =P
Fick dock betala en självrisk som heter duga, men det var det nog värt.
 Nu funderar jag på om jag ska sälja den nya alternativt försöka lämna tillbaka den till affären där jag kvittera ut den. Känns surt att ha en telefon som inte är så vass som jag hade hoppats när jag köpte den från första början. Sen kommer jag ju inte nyttja musikfunktionen i den så mycket fören jag börjar jobba igen. Vilka problem jag har. xD
 Får se om jag tar mitt förnuft till fånga och gör något vettigt. =P

Här om dagen, den 6:e för att vara exakt hade vi svensexa för bror min, i sthlm. Började med att överraska honom vid lilla essingens båthamn. Han trodde att han skulle ut och paddla kajak runt kungsholmen, men ack så fel han hade =D
Efter att ha snackat ett tag så bar det iväg mot tyresö. Grottkrypning! Undrar vad bror hade i tankarna på vägen dit. Han fick vakert följa med bara. =)
 Väl framme så tog vi på oss overaller och hjälmar med pannlampor som Arvid hade fixat genom jobbet. Sen var det bara till att börja krypa. Plockade med systemkameran in i berget vilket resulterade i, förutom en liten ding på kameran, massa fina grottbilder. Inte många som kryper i grotta med kamera kan jag tänka. =P
På vissa ställen var det så tajt att man var tvungen att andas ut all luft i lungorna för att kunna pressa sig förbi. Trodde att det skulle vara läskigare än vad det var, då jag tidigare kännt lite klaustrofobiska tankar snurra i huvudet, men det gick bra. Var riktigt häftigt faktiskt och vi var inne i berget i 1h och 15 min kändes som en kvart typ.
 Efter grottkrypningen blev det picknick ocvh fotografering av en utklädd broder. Vi klädde ut bror min i massa löjliga kläder och tog kort på honom. Ska göra en skoj grej med bilderna sen. =D
 Nästa hållplats blev stan, där bror fick i uppdrag att gå och köpa en gurka iklädd kajak flytväst, ful hatt och kajakhood (sån som täcker sittbrunnen på kajaken, för att det inte ska komma i vatten.) Annars hade han bara kalsonger, och det syndes! =D
 Han klarade gurkköpet gallant vilket han kanske ångrade när han fick i uppdrag att sälja gurkan. =P Även det gick hyffsat. Han var oxå tvungen att hälsa på alla han mötte. Pinsamt, fick gömma mig bakom kameran för att inte skämmas. =)
Efter att ha fjollat runt ett tag tog vi buss och tunnelbanan till djurgården och grönalund. Där blev det femkamp, skitskoj!
Efter femkampen lämnade vi grönan för att traska vidare mot mamas & tapas en spansk restaurang i innerstan. Underbart ställe med god mat beställde in massor av smårätter. Gottigott!
Efter det avslutade vi kvällen mer eller mindre, satt hemma hos Arvid och Elli några timmar sen åkte jag hem.
Nej nu ska jag fortsätta pilla lite med bilderna, försöker lära mig Photoshop. Wish me luck!

Hej så long!
Kyss

RSS 2.0